Niin on ollut laiska emäntä, ettei puoleen vuoteen ole saanut aikaiseksi kirjoittaa tänne mitään! Hyi minua. Nyt on aika korjata asia parilla kirjoituksella. :)

Rinolle on tuota ikää tullut jo sen verran, että parit näyttelyt on ehditty jo kiertää. Ensimmäisen kerran oltiin puolivuotispäivän kunniaksi tammikuussa Helsingissä epävirallisessa pentunäyttelyssä, jossa oli mukana myös Rinon veli Diesel (Hamlet Dandy) ja sisko Hertta (Hjärtlig Fatsia). Niin siinä kävi, että velipoika tyhjensi palkintopöydän nenän edestä ja meille jäi tulokseksi "vain" PEK2 KP. Kunniapalkinto kuitenkin, ei siis ihan huono suoritus :)

Seuraavat näytelmät oli ystävänpäivänä Tampereella, kyseessä tällä kertaa FCI1-ryhmänäyttely. Siellä pentuluokassa ei ollutkaan muita uroksia, joten tuloksena PEK1 KP, ja kaupan päälle Rino oli vielä ROP-pentu :) Samaisessa näytelmässä tutustuttiin ekaa kertaa nokakkain kaverin hollannikkaaseen Jeroon (Amidos Vän Falco Jerome), joka tyhjensi palkintopöydän omalta osaltaan ollen ERI PU1 ROP SERT ja mitähän vielä.. :D Onnea vaan Jenni ja Jero :)

Rino täytti maaliskuun 10. päivä 9kk, ja heti kun ikää oli tarpeeksi virallisiin näyttelyihin, laitettiin ilmoittautuminen menemään Lahden KV:hen joka oli 24.4.2010. Ensimmäisestä virallisesta näytöksestä tuli kotiin tuomisina JUN EH; ei hassummin sekään. Varsinkaan kun kyseisessä näyttelyssä ei yksikään holsku-uros saanut ERIä, tuomari oli harvinaisen tiukka. 

Seuraavia näytelmiä odotellessa, heti kolmen viikon kuluttua on Rauma-show Raumalla ja siitä kuukausi eteenpäin on ohjelmassa kaikkien rotujen kansallinen näyttely Orivedellä. Orivedelle mennään lähinnä siitä syystä, että sinne tulee holskujen erikoistuomari - saa ainakin kunnon arvostelun ja kerrankin voi luottaa siihen että tuomari ymmärtää rodun päälle jotain :) No, onhan meillä sitten holskujen erkkarikin elokuussa missä on erikoistuomari myös, mutta eipä tuo Orivesi täältä Tampereelta niin kaukana ole etteikö sinne voisi hurauttaa. Harkinnassa on ollut myös Porin KV heinäkuun alussa, mutta voi olla että se jää nyt väliin. Onhan tässä näitä jo muutenkin. :)

 

1272284639_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Diesel ja Rino 6kk Helsingin näyttelyssä 10.1.2010