Tänään koitti se päivä, kun vihdoin saatiin sovittua koiratreffit potentiaalisten kaverikoirien kanssa. :) Pakattiin Rino autoon ja suunnistettiin yhden ystävän luokse hiukan kauemmas keskustasta. Perillä meitä odotti kultainennoutaja Vilma ja irlanninsetteri Stella. Ensihaisteluiden ja järkytyksien jälkeen Vilma totesi että tuo on liian pieni leikkikaveriksi ja jätti Rinon vähemmälle huomiolle. Stella sen sijaan innostui leikkikaverista hiukan enemmän, ja koirat peuhasivat keskenään hyvällä menestyksellä :)

1253796701_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuka sä oot?

Vieraskoreilu ja kohteliaisuudet loppuivat heti alkuunsa, kun Rino hoksasi että kavereiden pihalla on paljon kivempia leluja kuin kotona. Sinänsä huvittava näky on pieni koira, joka onnistuu tunkemaan jääkiekon suuhunsa poikittain... :D Sääli etten ehtinyt ottaa kuvaa. Toinen huippujuttu oli Stellan ydinluu, jonka pikkumies ihan pokkana omi itselleen. Stella-parka katsoi vaan vierestä ja komensi välillä luovuttamaan omaisuutensa takaisin... Täytynee hankkia Rinolle jossain vaiheessa oma ihkaoikea luu. 

Pikku piski irrotteli oikein kunnolla kaverin pihalla ja nautiskeli vapaana peuhaamisesta. Hyvin kyllä huomaa ettei luoksetulo kovin vahvaa vielä ole, kun on paljon jänniä hajuja ja uusia kavereita niin korvat lukkiutuu.. Tulee kuitenkin kunhan muilta puuhiltaan ehtii. Luulis että nyt kuulisi käskyt ja kutsut paremmin kun korvatkin nousi pystyyn, mutta ei ole luulo taas tiedon väärti :D Mutta kyllä uni maistui taas kun pikkumies omaan petiinsä kaatui. :) 

1253797017_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Stella ja Rino

1253797065_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Koska oot viimeks pessy hampaat?!?"

Kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen päivän kokemuksiin, koiratytöt otti Rinon hyvin vastaan ja Rinokin lähti rohkeasti leikkiin mukaan sen suurempia jännittelemättä. Täytyy päästä pian uudestaan näitä uusia koirakavereita moikkaamaan! Työn alla on tärskyt myös saman rodun edustajan kanssa, meiltä vähän matkan päässä asuu samasta kennelistä kotoisin oleva 9kk ikäinen holskupoika Patu, jota on tarkoitus jossain vaiheessa päästä moikkaamaan. Kunhan vielä saatais rokotukset kuntoon ni päästäis koirapuistoonkin sosiaalistumaan! Hyvä hyvä. :)